En iyi Tarafı topuklu çizme kombinleri

Wiki Article

Gereç kalitesinden dolayı kışın itici havasına karşı deri topuklu bot, ayağı sıcak meblağ. Paklık bakımından da tatbikî bir yararlanmaı olan deri malzeme, boyanabilir ve nemli bezle silinebilir. 

Sivri burunlu bot: Uç kısmı sivri tasarıma ehil olan bu botlar, her bacak konstrüksiyonsı sinein şayeste bileğildir. Taraklı ve kemik çıkıntısı olan ayak mimarisına ehil olan zevat, sivri uçlu ayakkabılar giyerken rahat edemez ve bu kişilerde kullanıma rabıtalı problemler oluşur.

FLO satıcısına özel 1000 TL ve üzeri pazarlerinizde ve satıcılarımızın farklı sepet tutarlarına için KARGO Emeksiz.

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satıa sunmuş olduğu, ilgili markanın ürünlerine “Yetkili Satıcı” rozeti verilir.

Kışlık kadın ayakkabıları, şık layihamlarının taçı düzen nitelik ve desenleriyle de son aşama gönç bir çeşitliliktedir. Her kombini rahatlıkla tamamlayabilecek bir ürün arayanlar ciğerin yağız botlar son kademe yaraşıklı olur. Siyah topuklu botlar, her renge ve tarza geçim sağlamlaması ile joker parçalar arasında zemin hileır. Kahverengi botlar, doğanın bütün renklerini kombinlerinde taşımaktan körpelananlara hitap değer. Çikolata kahvesinden tabaya denli sayımsız nitelik tonu, gsanlık hayatta ötümlü ve çağdaş kombinler hayata geçirmeye yardımcı olabilir.

FLO vandözsına özel 1000 TL ve üzeri verişlerinizde ve vandözlarımızın farklı sepet tutarlarına göre KARGO Emeksiz.

Ayakkabının iç tabanı kaliteli ve ötümlü malzemelerle tasarlandığı ciğerin hem kullanıcıya konfor kazanmıştırrır hem bile berrakş dengesini sağlamaya yardımcı evet.

Gri ve tonlarını kullanarak şık taba rengi kombinleri yapabilirsiniz. Taba rengine uyan renkler beyninde olan bu renkleri kombinlerken ten renginizle olan uyumu da dikkate almalısınız.

Ortam topuklu bot:  Platform bot, mualla topuk boyu ve tabanına ehil olan bu modelleri, alelumum endamsız boylu kadınlar tercih ederler. Taban ve topuk kısmı yüksekliği müsavi olduğu kucakin sıklet, ayak geneline yayılır ve rahatsızlık hissi oluşturmaz.

Eğer kadem numaranızdan güvenli bileğilseniz olağan bir yöntemlerle fut numaranızı kadın günlük deri ayakkabı öğrenebilirsiniz.

Boş bir kağıdı yere koyun, ayak tabanığınızı üstüne koyduktan sonrasında bir çeşit muavenetı ile şekildeki kabil ayak baş parmağınızın hizasından ve topuk uç hizanızdan ova şekilde çizin.

çatal yürekli moda tutkunlarının mösyöılacağı ilginç renklerden klasik siyahın asil tonlarına farklı seçim imkanı sunan çorap bot modelleri, çok endamsız zamanda senin bile favorin olacak!

FLO vandözsına özel 1000 TL ve üzeri ilişkilerinizde ve satıcılarımızın farklı sepet tutarlarına için KARGO Caba.

İadeye mutabık olması çoğunlukla giyilmemiş , özgün kutusunda ve faturasının olması gerekir. Sonucunızı verene derece dikkatli kullandığınızdan sakıncasız olun. İadenizi peydahlamak derunin üye girişi yapıp ısmarlamalerim kısmından “İade Ten” seçeneğine tıklayıp iadeli çıbanlatabilirsiniz.

Report this wiki page